Open dag Veron A16

Open dag Veron A16

Op maandag 17 april 2017 zal de VERON afdeling 16 haar deuren openen om een Open Dag te organiseren in ons onderkomen bij De Expositieruimte van het rijdend Unifil Museum “Dorstige Types” (www.dorstigetypes.nl) aan de Spijksedijk 48 in Gorinchem.

Tijdens deze dag zullen een aantal amateurs aanwezig zijn, die voor geïnteresseerden een uitleg geven over de radiohobby en VERON afdeling 16 in Gorinchem en waar wij ons zoal mee bezig houden. Er zal op deze dag een demonstratie worden gegeven door middel van enkele radio zendontvangers, waarbij wij proberen contacten te leggen met andere radioamateurs van over heel de wereld.

Omdat onze huisvester dit jaar 10 jaar bestaat, zullen wij vanaf deze dag – 17 april 2017 – gedurende 28 dagen QRV zijn op ALLE HF/VHF/UHF banden onder de Special Event Call

PA10YDT

Dit ter gelegenheid van 10Y(years) D(orstige) T(ypes). Uiteraard zal er voor dit event een speciale QSL kaart worden ontworpen en verstuurd via het QSL bureau.

Deze Open Dag valt samen met de jaarlijkse Open Dag van de “Dorstige Types”, waarbij men de gehele dag kan rondkijken tussen oude legervoertuigen en attributen vanuit de 2e Wereldoorlog, de Koude Oorlog en vanuit diverse Unifil missies overal ter wereld.

Tussentijds kan een drankje en een hapje worden genuttigd in de openstaande CADI van het Rijdend Unifil Museum “De Dorstige Types”, die regelmatig zal worden gevuld met optredens van diverse artiesten, o.a. bekend onder Veteranen en militairen.

Kortom een dag, die u niet mag missen!!

U bent als bezoeker van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ook deze dag hebben wij voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl )

Namens de evenementencommissie van de VERON Afdeling 16 in Gorinchem, graag tot maandag de 17e april vanaf 10.00 – 17.00 uur in Gorinchem


 

Reacties zijn gesloten.