Komende clubavond

Komende clubavond

Wij hebben vakantie

In de maanden juli en augustus is er geen clubavond.

Houd de berichtgeving in de gaten voor de datum van de eerstvolgende clubavond na de zomerstop.

Met ingang van september is de clubavond verplaatst naar de dinsdagavond.

3 sept 2024  Onderling QSO. De datum kan nog wijzigen in verband met het beschikbaar zijn van de ruimte bij de Scouting.

Weekend 6-7-8 september 2024 – PI4GAC Veldweekend 2024 – Camping “De Leuvehoeve – Vuren”

In het weekend van 6-8 september 2024 zal de VERON Afdeling A16 Gorinchem een veldweekend organiseren op Camping “De Leuvehoeve” in Vuren. De camping is gesitueerd aan de Landscheiding 1 4214 KM VUREN.

Het is voor een ieder mogelijk om deel te nemen aan dit veldweekend. De organisatie vraagt echter wél om ZELF te reserveren via de website van de camping: www.deleuvehoeve.nl Hierop kunt u aangeven hoeveel nachten u wilt blijven en welke bijgevoegde items u wenst (b.v. hoge amperage stroom etc. etc.)

Bezoekers betalen bij aankomst € 2,50 p/persoon per dag. Dit kan worden voldaan bij de leden van de Evenementen Commissie, die daar aanwezig zijn. Dit zijn: Yvonne (PD4JAY), de organisator van dit evenement of bij de overige leden van de Evenementen Commissie, te weten Ewoud (PD3WDK) , Wim (PD2CDF) of Gert (PA9F). Uiteraard hangt dit af van aanwezigheid van de leden van de evenementencommissie, waarbij in ieder geval – naast Yvonne – ook Gert aanwezig is.

1 oktober 2024  Op deze avond zal Boris Faas  (PD0BOR) een lezing / Uiteenzetting komen geven over het werken met de remote rig van de Yaesu FT-DX10. Bekeken zal worden om de complete setup mee te nemen naar Gorinchem of dat de rig zelf thuis blijft en er op het led scherm meegekeken kan worden met het maken van de remote verbindingen met de set die thuis staat opgesteld bij Boris.

5 november 2024   Lezing  door Rob Bleumer (PA0RBL) De evenementen Commissie van de Gorinchemse amateurclub (PI4GAC), de VERON Afdeling A-16 heeft voor deze maand een lezing met Rob Bleumer (PA0RBL) over QRP mogelijkheden op HF. Rob zal op deze dag een uiteenzetting komen geven over het werken met QRP vermogen op de HF-banden en wat hierbij komt kijken. Het is wellicht  toch verrassend wat men met QRP kan doen tussen de booming-signalen van de DX kanonnen

3 december 2024 BINGO Op dinsdag 3 december 2024 zal PI4GAC haar deuren opnieuw openen voor de – inmiddels welbekende – VERON A16-Bingo avond. Tijdens deze avond zullen een tal van prijzen worden verloot. Onder het genot van een hapje en drankje kan er deze avond naar hartenlust worden gespeeld. De bingoavond is voor IEDEREEN toegankelijk; ook gezinsleden, vrienden en kennissen, die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom

2025

7 jan 2025 Jaarvergadering Veron afdeling 16

4 feb 2025 Deze avond staat nog open voor een lezing

4 maart 2025 Onderling QSO waarbij er ook weer QSL kaarten kunnen worden ingeleverd en opgehaald.

1 april 2025 Lezing  door Jaap van Duin PA7DA : Drones. Wat en hoe? Deze populaire lezing gaat over het bedienen en vliegen met drones, waarbij ook aandacht is voor wet- en regelgeving. Deze lezing is avondvullend!
Tijdens de lezing worden niet alleen aantrekkelijke beelden vertoond, maar wordt vooral ook informatie gegeven over de drone en belangrijker: wat wel en niet mag. Ook wat je nodig hebt voor je mag vliegen.

6 mei 2025 Onderling QSO waarbij er ook weer QSL kaarten kunnen worden ingeleverd en opgehaald.

3 juni 2025 Lezing  door Jaap van Duin PA7DA: Holyday style DX-peditie P4 (Aruba). In deze prettige lezing gaat het over het land Aruba, de DX-peditie in de handbagage en natuurlijk over TEP. Jaap neemt de luisteraars in de presentatie mee in de voorbereidingen én ervaringen van een low-cost dxpeditie op HF, waarbij alle benodigde materialen binnen de standaard bagage-eisen passen. Met zijn lezing inspireert hij de luisteraars om zelf ook de radio eens mee te nemen naar het buitenland.

1 juli 2025 Zomerstop

5 augustus 2025 Zomerstop

2 september 2025 Onderling QSO waarbij er ook weer QSL kaarten kunnen worden ingeleverd en opgehaald.

7 oktober 2025 Nog vrij in te vullen.

4 november 2025 Onderling QSO waarbij er ook weer QSL kaarten kunnen worden ingeleverd en opgehaald.

2 december 2025 BINGO met in de pauze’s een verloting met mooie prijzen.

2026

6 januari 2026 Jaarvergadering Veron afdeling 16

 


Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 15,00 / jaar.
Maar wilt u meer doneren dan is dat uiteraard ook mogelijk en zijn wij daar zeer dankbaar voor.

NL21 RABO 0376 9671 88 

Stichting ondersteuning radioamateurisme A16

 Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is ook na te lezen op onze website https://www.pi4gac.nl/donaties/

 

We houden onze clubavonden bij:

Clubgebouw van Scouting APV
Sportlaan 4
4205 HV Gorinchem.

Kom gerust eens langs om kennis te maken en dit geldt speciaal voor luisteramateurs en geïnteresseerden.

De avond begint om 20.00 uur. Voor bezoekers hebben wij een inpraat station QRV staan op PI2GOR (430.0125 MHz / Shift 1,6 MHz met CTCSS 88,5 Hz) (Meer info: www.pi2gor.nl ).