Komende clubavond

Komende clubavond

Op 5 oktober is er een Lezing Wil Brinkman over de VRR                                    (Vereniging Repeaters Rotterdam)

De Vereniging Repeaters Rotterdam (V.R.R.) heeft drie repeaters in beheer op het Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) in Rotterdam. Aan deze repeaters wordt regelmatig onderhoud gepleegd en er worden verbeteringen en uitbreidingen aangebracht. Dit belooft een interessante lezing te worden over het wel en wee van deze repeaters.

————————————————————————————————–Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

nl21rabo0376967188  t.n.v. SORA

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website https://www.pi4gac.nl/donaties/

 

We houden onze clubavonden bij:

Clubgebouw van Scouting APV
Sportlaan 4
4205 HV Gorinchem.

Kom gerust eens langs om kennis te maken en dit geldt speciaal voor luisteramateurs en geïnteresseerden.

De avond begint om 20.00 uur. Voor bezoekers hebben wij een inpraat station QRV staan op PI2GOR (430.0125 MHz / Shift 1,6 MHz met CTCSS 88,5 Hz) (Meer info: www.pi2gor.nl ).

 

Bent u geen lid van de VERON maar wilt u ons steunen dan kunt u een bijdrage overmaken op het rekeningnummer Gorinchemse Amateur Club.

nl21rabo0376967188  t.n.v. SORA