Morserino

Morserino

Beste Morserino32 deelnemer,

Je hebt je ingeschreven voor het zelfbouwproject van de Gorkumse Amateur Club. Dankjewel, leuk dat je meedoet!

Afgelopen week heb ik contact gehad met Willem, PA3KYH inzake de nieuwe bankrekening van de stichting SORA. Deze is nu beschikbaar.

Daarnaast heb ik een nieuwe prijs opgevraagd bij Willi Kraml, OE1WKL. Er kan weer wat geld vanaf, en de eindprijs is vastgesteld op  € 75,-

Dat lukt alleen als iedereen die zich opgegeven heeft ook daadwerkelijk meedoet.

We krijgen daarvoor tevens:

– Gratis verzending

– Verzekering van de levering van 12 pakketten.

Hoe nu te handelen?

Ik verzoek je het eindbedrag van € 75,- z.s.m. over te maken op rekening van de stichting: rekeningnummer  NL21RABO0376967188

Let op: Dit bedrag moet uiterlijk zaterdag 5 februari 2022 op de rekening van de club staan.

Zorg dat je betaling op tijd is, anders kunnen we niet bestellen, en gaat de prijs voor de anderen omhoog.

Zaterdag benader ik Willem om alle betalingen te bevestigen, en direct hierna plaatsen wij de bestelling bij OE1WKL. Als alle betalingen eerder binnen zijn gaat de bestelling natuurlijk ook naar voren.

Gezien de enorme vraag is de levertijd na bestelling ongeveer twee weken. Willi wordt momenteel overspoeld met nieuwe aanvragen.

De kits worden hier in Giessenburg geleverd, waarna je deze hier kunt ophalen, of via via bv. In Gorinchem kunt ontvangen.

As donderdagavond verzorg ik een demo bij de club waarbij je de Morserino in actie kunt bekijken en proberen. Ik neem ook mijn paddle mee.

Tot slot: wil je deze mail bevestigen, en aanvullen met je call en 06 nummer, zodat ik je kan bellen als de kits aangekomen zijn.

Wie nog weinig ervaring heeft met zelfbouw is altijd welkom. Ook kunnen we gezamenlijk op de club gaan bouwen in de maand mei.

Best 73,

Bas PA5BAS

Reacties zijn gesloten.