PA3BSG SK

PA3BSG SK

Verslagen hebben wij het bericht ontvangen dat Ron Joosse  (PA3BSG) op 20-07-2021 plotseling is overleden. Wij wensen Nicolien, Sharon, Phoebe, mama Joossen en de verdere familie heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Een mooi en goed mens is niet meer. Moge hij rusten in vrede. PA3BSG SK RIP.

Ron wordt in besloten kring gecremeerd, hiervoor zullen geen genodigden wordt uitgenodigd op verzoek van Nicolien en de familie.

Wilt u reageren of iets over Ron schrijven dan kan dat onder de kop Silent Key boven aan de website. Foto’s  en tekst zijn ook welkom op email adres: evenementen @pi4gac.nl

2 gedachten over “PA3BSG SK

  1. Verbaasd zat ik op vrijdag 3 Juli naar een qso te luisteren tussen Ron, PD0NUD en Ger, PA9F. Hoorde ik dat nu goed, er werd gesproken over de verkoop van een Icom IC-9700 van Ron PA3BSG. Ron is een bekende amateur voor mij waarmee ik al diverse malen contact heb gehad, beroepsmatig maar ook als radioamateur. Tot mijn schrik hoorde ik van Ron en Ger dat Ron PA3BSG silent key is. Dit doet mij verdriet en ik wens de familie van Ron alle sterkte toe met dit grootte verlies. Ron was een fijn mens, een radioamateur met veel kennis en iemand waar je mee, met plezier, kon blijven praten.

    R.I.P. Ron, PA3BSG van PD4AJM, Toine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *