Radioshack A16 Update 19-10-2016

Radioshack A16 Update 19-10-2016

Het project vordert gestaag, we zijn nog steeds aan het slopen, maar dit gaat de goede kant op.

De vloer is er voor dsc02069een gedeelte uit, evenals de daaronder liggende beplating welke doorgeroest was. Als dit gebeurd is kunnen de daaronder liggende binten ontroest worden en in de menie worden gesmeerd. De staat van de binten is goed, en vertrouwd om de nieuwe beplating met de daarop komende houten delen te bevestigen.

De zijwanden aan de buitenkant van de bak zitten opgesloten tussen strippen welke met heel veel kleine schroefjes zijn vastgezet. Er zijn er inmiddels al heel veel van verwijderd, maar het grootste probleem zit hem in de profielen welke halverwege en aan de onderzijde van de zijkant gemonteerd zijn. Deze zitten zodanig vast dat het laatste redmiddel het uitboren hiervan zal worden. Daarna kunnen we er bij om te kijken of de resterende delen van de zelftappers met een griptang uit de daaronder liggende profielen gedraaid kunnen worden. Als dat niet gaat dan worden zij afgeslepen.

Hierna kan de beplating worden weggenomen en ook de daaronder liggende isolatie. Ook hier zullen we de profielen moeten ontroesten en een verfbehandeling moeten geven voordat de nieuwe beplating er weer op aangebracht kan worden.

Voor alle foto’s van dit omvangrijke project klik HIER

dsc02073dsc02058
dsc02016dsc02054
Reacties zijn gesloten.