Voortgang Radioshack Veron A16 – 1 Oktober 2016

Voortgang Radioshack Veron A16 – 1 Oktober 2016

Vandaag is Hugo (PA5PHO) samen met Joop (PA2JOK) druk bezig geweest met het verwijderen van de beide werkbladen, die in de hoofdruimte in onze shack waren geplaatst. De werkbladen zullen worden verwijderd om vervolgens te vervangen door een werkbank, die wordt gemaakt door Ton v.d. Heuvel, ‘onze’ molenaar in de Gorinchemse Korenmolen “De Hoop”, die ten tijde van onze onlangs gehouden Molendag 2016 heeft aangeboden om ons te hulp te schieten bij het timmerwerk van de werkbanken etc.

De werkbladen zijn grotendeels verwijderd, echter enkele bouten, die zijn geplaatst door middel van pluggen gaven niet op en dienen wellicht te worden afgeslepen om de nieuwe werkbank te plaatsen.dafya-314opbouw-08In de voorruimte in de shack, die wij wellicht willen gaan gebruiken als magazijn c.q. reparatiehoek om kleine reparaties te verrichten aan apparatuur en/of bekabeling in rondom de shack is door Ewoud (PD3WDK) en Gert (PA9F) de complete stelling verwijderd en ook zijn de strippen op de vloer verwijderd.

De vloer, die overdekt was met hout, dient te worden vervangen met een nieuwe houten multiplex plaat waarna het originele zeil (uiteraard legergroen) weer teruggeplaatst kan gaan worden. Ook hier gaven enkele bouten niet op en zijn momenteel ingespoten met kruipolie om ze vervolgens volgende week woensdag te verwijderen.Wij hebben weer met plezier een aanzet gegeven aan de af- (en later) opbouw van onze radioshack.

Helaas hebben wij te horen gekregen, dat enkele bouw medewerkers door omstandigheden geen deel meer uitmaken van het bouwteam. Wij willen uiteraard deze personen wel van harte danken voor hun inzet en de eerste aanzet tot het bouwen van een mooie radioshack voor de VERON Afdeling 16 in Gorinchem.

Aankomende woensdagmiddag (5 oktober 2016) zullen wij met een aantal personen, te weten Hugo (PA5PHO), Marcel (PD2MZ), Leo (PD5LAH) en Gert (PA9F) een aanvang gaan maken met het verwijderen van de zijwanden, die deels verrot zijn en vervangen dienen te worden door nieuw gaaf plaatmateriaal.

Uiteraard bent u allen van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de Dorstige Types aan de Spijkse Dijk 48 in Gorinchem en wellicht ook aan handje mee te helpen aan ons onderkomen? U bent namens het complete bouwteam en de VERON Afdeling 16 van harte welkom!

Wij hebben naast ons website ook een groepsapp op WhatsApp operationeel, waar wij onze laatste afspraken in vermelden. Hierin wordt vermeld, wanneer wij aanwezig zijn bij de Dorstige Types en ook wat de plannen zijn. Leuk?? Meld je aan via ons emailadres : evenementen@pi4gac.nl om je op te geven en mee te discussiëren over het verloop en de opbouw van ons nieuwe onderkomen. Wil je worden toegevoegd aan de groepsapp? Vermeld dan even je 06 nummer in de mail. You’re welcome!!

Onderstaand een aantal foto’s van de radioshack, meer fotos kun je HIER bekijken.

ekl_7350 ekl_7361 ekl_7426 ekl_7434 ekl_7451 ekl_7455
Reacties zijn gesloten.