Wim Telkamp (PA3DJS) geeft lezing over ferrietkernen en -kralen en de toepassingen in onze hobby .

Wim Telkamp (PA3DJS) geeft lezing over ferrietkernen en -kralen en de toepassingen in onze hobby .

Op Donderdag 3 mei 2018, zal Wim Telkamp (PA3DJS) een lezing verzorgen over het gebruik van ferriet materialen in onze radiohobby en in gemaakte baluns en mantelstroomfilters. Hierbij zal ingegaan worden op de verschillen in ferriet en de werking van dit materiaal in de verschillende toepassingen, die wij kennen. Omdat Wim ook professioneel veelvuldig met ferriet werkt zal dit een zeer interessante lezing worden, gezien het feit, dat Wim zijn kennis ook kan toepassen in de radiohobby. Deze kennis kunnen wij op onze beurt dan weer gebruiken bij het maken van b.v. baluns en mantelstroomfilters.

Kortom…. Een aanrader om bij te wonen.

De avond is voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze lezing bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

De lezing wordt gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

De aanvang van de lezing is 20.30 uur.

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de VERON Afdeling 16 in Gorinchem, graag tot donderdag de 3e mei 2018 om 20.30 uur in Gorinchem


 

Reacties zijn gesloten.