Informatie

Informatie

 

Informatie vanuit het bestuur

INFO over de CLUBAVOND op 3 januari

 

Het bestuur heeft besloten dat vanwege de op dit moment geldende regels de clubavond op  3 januari GEEN doorgang kan vinden.

De te houden jaarvergadering zal daarom naar een later tijdstip verplaatst worden.

Extra ronde op de afgelaste clubavond van 3 januari

Om toch nog een beetje contact te houden met elkaar is besloten een extra inmeld ronde op de vervallen clubavond te organiseren. De aanvang daarvan is 20.00 lokale tijd op frequentie 145.350MHz.

De activiteitencommissie

Wij houden u op de hoogte via deze website en via de Ronde van Gorkum.

Kijk voor het laatste nieuws onder de kop NIEUWS voor de laatste berichten uit de vereniging.

—————————————————————————————————————————————————

APP VOOR NOODGEVALLEN

Binnen de vereniging is ook de app PI4GAC SOS Coronahulp  aangemaakt voor mensen die een dringende vraag hebben over hulp bij dagelijkse levensbehoeften.  Iedereen heeft per slot van rekening niet zijn familie waar hij of zij op terug kan vallen om de hoek wonen. Dit geldt in het bijzonder voor onze oudere en alleenstaande amateurs. Dit is een app waar geen flauwekul op gepost gaat worden, maar welke alleen gebruikt wordt voor serieuze berichten. Deze is dus alleen bedoeld voor PI4GAC Coronahulp.

————————————————————————————-

Algemeen:

oprichting

VERON A16 is een afdeling van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland en werd opgericht op 2 maart 1946. Bij deze afdeling zijn ingedeeld de VERON-leden, welke woonachtig zijn in Gorinchem en wijde omstreken.

De afdeling heeft een afdelingsbestuur, wat zelfstandig of in samenwerking met de activiteitencommissie activiteiten organiseert naar behoefte. Het afdelingsbestuur houdt één maal per jaar een huishoudelijke vergadering, waarin de afdelings leden o.a. invloed uit kunnen oefenen op het te voeren beleid, activiteiten e.d.

Met uitzondering van de maanden Juli en Augustus houdt de vereniging 1x per maand op de eerste donderdag van de maand een bijeenkomst.

Op deze avond zal in veel gevallen een activiteit worden georganiseerd, denk aan een lezing, een bouwproject of onderling QSO. Op deze avonden zijn ook geïnteresseerden in de hobby welkom, ongeacht of u lid ben van een andere vereniging of helemaal geen lid.

Mocht u het op onze avonden gezellig vinden en deze regelmatig willen bezoeken als u geen lid ben van de Veron dan stellen wij het op prijs als u donateur wil worden van de Gorinchemse Amateur Club. Dit kan voor de prijs van € 12,50 per jaar als bijdrage voor de huur van het gebouw en de lezingen.

 

In het kader van AVG, moeten bezoekers en deelnemers aan georganiseerde evenementen zich realiseren dat u gefotografeerd/gefilmd kunt worden, dit materiaal kan gebuikt worden voor alle soorten publicaties.

Voor de agenda verwijzen wij naar de publicaties elders op deze website QSL kaarten kunnen tijdens de bijeenkomsten worden opgehaald tussen 20:00 uur en 21:00 uur.