Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Clubavond Donderdag 7 december 2023 – Inloop vanaf 19.30 uur voor iedereen toegankelijk . Ook voor niet-leden en geïnteresseerden.

Op 7 december is het weer BINGO time bij de Gorkumse Amateur Club.

Op deze avond zijn weer leuke prijzen te winnen bij het draaien van de ballen en het wegstrepen van de nummertjes. De onderlinge gezelligheid in de pauzes met een hapje en een sapje vormen weer de afsluiting van een druk activiteitenjaar.


Clubavond Donderdag 4 januari 2024 – Inloop vanaf 19.30 uur voor iedereen toegankelijk . Ook voor niet-leden en geïnteresseerden

Jaarvergadering A16

Op4 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse jaarvergadering van de Veron afdeling A16.  Iedereen is van harte welkom, Stemming is alleen voorbehouden aan de leden.


Voelt U zich bij ons thuis en bent U geen lid van de VERON wordt dan Donateur van PI4GAC

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 15,00 / jaar.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website https://www.pi4gac.nl/donaties/

Wij hebben op clubavonden voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met sub-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

De clubavonden worden  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.


DE EVENEMENTENCOMMISSIE ORGANISEERT LEUKE ACTIVITEITEN