Bingoavond 2016

Bingoavond 2016

ekl_7867ekl_7865In de Kadi van de D.T. stonden bij aankomst de prijzen voor de bingo al opgesteld, het haardvuur brandde, en al snel begonnen de eerste mensen binnen te lopen. In deze gezellige entourage werden de pennen en stiften uitgepakt, een sapje besteld aan de bar en werd her en der een onderling QSO gemaakt om in de hobby bewoordingen te blijven.

Dat er met het kopen van de prijzen met de hobby rekening was gehouden bleek uit de 2 soldeerstations en de Arduino starterkits welke op de tafel met de prijzen stonden uitgestald.

Onze spreekstalmeester Willem wist ook deze avond weer de spanning er in te houden door de meekl_7878est afwisselende vormen van het bingokaartje te kiezen en de ballen uit de zak te rapen. Voor de pauze werd hij bijgestaan door Gert die deze na afroepen op het plateautje legde om zo de controle bij een ingeleverde kaart mogelijk te maken.

Al gauw konden de gelukkigen die de afgeroepen getallen hadden weggestreept met de daarbij behorende prijs naar hun tafeltje terugkeren. De rondes werden aangevuld met extra kleine prijsjes zodat de kans om iets te winnen voor een ieder wat groter werd.

Na de pauze werd Gert zijn plaats ingenomen door onze voorzitter Piet Sterrenburg die ook hier de valse en goede bingo’s door controle van elkaar wist te scheiden. De door de afdeling A16 georganiseerde bingoavond mag weer als zeer geslaagd worden beschouwd en na afloop kregen de ballentrekkers een lekker flesje wijn uitgereikt waarbij ook werd gedacht aan Gwendolyn die voor de prijzen had gezorgd. Al met al was het weer een succesvol evenement wat met ongeveer 30 bezoekers .

De voorzitter dankte iedereen voor de aanwezigheid en wenste een ieder mooie feestdagen toe.

Voor foto’s van de bingo klik HIER.


Reacties zijn gesloten.