Veldweekend Gorkumse Amateur Club

Veldweekend Gorkumse Amateur Club

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/09/2021 - 06/09/2021
Hele dag

Categorieën


De evenementen commissie is voornemens om in het weekend aansluitend op de tweede clubavond een veldweekend te organiseren op Camping de Koekoek in Tienhoven aan de Lek. Datum 3 september t/m 6 september. Afspraken met de camping zijn al gemaakt. Als je graag wilt komen overnachten op de camping neem dan contact met ze op en meldt dat je wilt reserveren voor het evenement van de Gorkumse Amateur Club.

In principe zijn 8 plaatsen gereserveerd maar de camping is erg ruim en het zou zou mogelijk moeten zijn om met meer te kamperen. Het nummer van de Koekoek is 0183 601 491 Natuurlijk is dag bezoek ook mogelijk.

Het is niet onverstandig een fiets mee te nemen, de camping is zeer ruim opgezet. Ons veldje is plm 750 meter van de receptie en het terras / de cafetaria verwijdert.

Voor de tarieven van de camping verwijs ik u naar de website op www.campingdekoekoek.nl

Voor mensen zonder kampeermiddel zijn er in de directe omgeving B&B’s te bespreken.

Verder willen we dat weekend een vossenjacht of meerdere vossenjachten organiseren en de mogelijkheid bekijken of we met de groep bij de Koekoek gezamenlijk kunnen eten.

Heb je reeds gereserveerd of ga je reserveren laat dat dan even weten via het mailadres evenementen@pi4gac.nl zodat we als evenementencommissie een overzicht hebben over hoeveel mensen er zullen komen.

Laat ook even weten of het idee van gezamenlijk eten je aan staat dan kunnen we voor die tijd een ei leggen hoe we dat kunnen organiseren.

Het zou fijn zijn als we half augustus een idee hebben hoeveel mensen komen en mee willen eten.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met de evenementen commissie via evenementen@pi4gac.nl

Reageren is niet mogelijk.