Komende clubavond

Komende clubavond

Clubavond Donderdag 7 december 2023 – Inloop vanaf 19.30 uur voor iedereen toegankelijk . Ook voor niet-leden en geïnteresseerden.

Op 7 december is het weer BINGO time bij de Gorkumse Amateur Club.

Op deze avond zijn weer leuke prijzen te winnen bij het draaien van de ballen en het wegstrepen van de nummertjes.
De onderlinge gezelligheid in de pauzes met een hapje en een sapje vormen weer de afsluiting van een druk activiteitenjaar.


Er wordt nagedacht over  plannen voor 2024, hoewel er al wel enkele ideeën zijn geopperd heeft de Evenementen Commissie graag INPUT van de leden met betrekking tot ideeën voor 2024.

Te denken hierbij is aan: Velddagen/weekend – Vossenjachten – Excursies – Zelfbouwavonden.WIE HEEFT  IDEEËN????? Schrijf ze op een briefje en lever dat in aan de bar.

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van minimaal € 15,00 / jaar.

NL21 RABO 0376 9671 88 

Stichting ondersteuning radioamateurisme A16

 

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is ook na te lezen op onze website https://www.pi4gac.nl/donaties/

 

We houden onze clubavonden bij:

Clubgebouw van Scouting APV
Sportlaan 4
4205 HV Gorinchem.

Kom gerust eens langs om kennis te maken en dit geldt speciaal voor luisteramateurs en geïnteresseerden.

De avond begint om 20.00 uur. Voor bezoekers hebben wij een inpraat station QRV staan op PI2GOR (430.0125 MHz / Shift 1,6 MHz met CTCSS 88,5 Hz) (Meer info: www.pi2gor.nl ).