Komende clubavond

Komende clubavond

Clubavond 1 juni 2023

Op donderdag 1 juni 2023 zal de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC) – VERON afdeling A16 haar deuren openen voor haar maandelijkse bijeenkomst.

Op deze avond bent u allen van harte uitgenodigd om onze clubavond bij te wonen, waarin wij maandelijks een item behandelen omtrent onze hobby. Dit kunnen zijn, lezingen, zelfbouw-avonden, onderlinge QSO’s en overige mogelijkheden.

Het ligt in de bedoeling om een (af)bouwavond voor de door onze afdeling bestelde Morserino’s te houden. Uiteraard kan er op deze avond ook onderling een QSO worden gehouden en kunnen ideeën worden uitgewisseld over activiteiten gedurende het komende jaar.

Voor meer informatie (en de laatste updates omtrent onze activiteiten) kunt u kennis nemen van onze website : www.pi4gac.nl waarop wij per maand kenbaar maken wat de plannen zijn voor de komende maand.

 

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website https://www.pi4gac.nl/donaties/

 

We houden onze clubavonden bij:

Clubgebouw van Scouting APV
Sportlaan 4
4205 HV Gorinchem.

Kom gerust eens langs om kennis te maken en dit geldt speciaal voor luisteramateurs en geïnteresseerden.

De avond begint om 20.00 uur. Voor bezoekers hebben wij een inpraat station QRV staan op PI2GOR (430.0125 MHz / Shift 1,6 MHz met CTCSS 88,5 Hz) (Meer info: www.pi2gor.nl ).

 

Bent u geen lid van de VERON maar wilt u ons steunen dan kunt u een bijdrage overmaken op het rekeningnummer Gorinchemse Amateur Club.

nl21rabo0376967188  t.n.v. SORA