Veldweekeind 6 en 7 mei 2023

Veldweekeind 6 en 7 mei 2023

Voor het organiseren van een voorjaar veldweekeind zijn wij wezen kijken op Camping de Victorie in Meerkerk. Daar werden wij vriendelijk ontvangen en nadat wij uitgelegd hadden hoe onze veldweekeinden er over het algemeen uitzien bleek dat wij daar van harte welkom zijn.

Omdat een groot gedeelte van ons met een camper naar het veldweekeind komt was het gezien de toestand van het veld (erg drassig) moeilijk om met zijn allen gezellig bij elkaar geplaatst te worden. Omdat wij dat wel graag willen werd ter plekke naar een oplossing gezocht in de vorm van een privé veld voor het Veron geweld. De campers kunnen dan verhard op het pad blijven staan en je stoelen en luifeltje lekker op het daarnaast liggend gras. De caravans worden op het gras neergezet, waardoor we op die manier allemaal bij elkaar kunnen staan. Bij dat veld wordt een mobiel toiletgebouwtje neergezet, maar voor de douches moet men bij het inschrijfbureau wezen, en dat is een flink eind weg omdat we helemaal achteraan de camping een veld voor ons zelf hebben gekregen. Dit biedt wel ongekende mogelijkheden voor het spannen van draadantennes, en ook het plaatsen van de antenneaanhanger is geen probleem, al zouden we die mee willen nemen.

Als u deel wil nemen aan dit veldweekeind dan kunt u zelf boeken bij Camping de Victorie in Meerkerk.   https://campingdevictorie.nl/

Bij de boeking wel even vermelden dat je voor het Veron veldweekeind komt.

U heeft zelf de keus of u eerder wil arriveren dan zaterdag 6 en zondag 7 mei, of later weg wil gaan. Er is geen aankomst of vertrektijd op de camping.

De kosten zijn met een S.V.R. kaart € 22,– per nacht voor een kampeermiddel met 2 personen inclusief stroom en toeristen belasting.
Douches moeten bij gebruik apart betaald worden.

Op de camping kan alleen contant betaald worden, dus niet met een pinpas of creditcard.

Ben je geen S.V.R. lid dan kan je daar ter plaatse lid worden, waarop de korting gelijk ingaat.

Er is 1 toercaravan beschikbaar welke op het veld bijgeplaatst kan worden, voor verhuurprijs en info kijk op de website van de camping.

Voor de niet overnachtende bezoekers rekenen wij € 1,50 PP, voor het parkeren van de auto € 1,-         (2 personen + een auto komen dus op €  4,-) Voor extra overnachtende bezoekers rekenen we wel € 4,- per nacht (met eventueel een auto + € 1,-)

De verharde strook waarop de campers kunnen staan, Caravans kunnen op het gras.

Gert praat met Kees en Natalie van den Berg, eigenaars en beheerders van de camping

Op zaterdagavond kan er in de boerderij wat gedronken worden.

Verdere berichtgeving omtrent dit veldweekeind volgt.

Reacties zijn gesloten.