Vossenjachten

Vossenjachten

Vossenjachten 2022

In Juli staat er eentje op het programma welke een week voor dat deze gehouden wordt bekend wordt gemaakt. Verdere bijzonderheden volgen nog.

 

En ook staat er nog een najaarsvos op het programma.

Om kort met de vossenliefhebbers contact te hebben willen we een APP groep openen waarin de datum van de vossenjacht, de aanvang van het evenement en het einde vossenjacht wordt doorgestuurd.

Zie hieronder

Goeiemiddag mede-vossenjager,

Ik ben bezig met het opzetten van een groepsapp in Whatsapp om fervente vossejagers (zoals jij) op de hoogte te stellen van onze plannen om vossenjachten te gaan organiseren voor de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC)

Dit willen we dan b.v. doen in een tijdsbestek van enkele weken vooraf aan de jacht. Hierdoor kunnen wij de vossenjagers en geïnteresseerden op korte termijn door middel van 1 bericht op de hoogte te stellen van onze plannen. Ook kunnen we hiermee communiceren met elkaar TIJDENS een jacht. Dit b.v. in de vorm van de frequentie waar de vos op te horen is, welk gebied wij in de jacht betrekken en de start- en eindtijd van een jacht.

Reden dat ik je dit bericht ook verstuur is het feit, dat – als je deelneemt in een groepsapp – je nummer staat vermeld in de groep; niet iedereen wil dit en daarom wilde ik je dit ook VOORAF vragen.

Zou jij het leuk vinden om ook in deze groepsapp neergezet te worden, zodat ook jij op korte termijn wordt geïnformeerd over onze plannen?

Laat maar weten wat je wilt, let op, er is GEEN ENKELE VERPLICHTING aan deelname in de app, het is alleen bedoeld om een korte lijn communicatie mogelijk te maken met onze vossenjagers en personen, die geïnteresseerd zijn in het jagen.
Daarnaast ben je uiteraard altijd vrij om de groep weer te verlaten, als je dat wilt.

Fijne dag verder en graag tot horens weer!

Namens de Evenementen Commissie PI4GAC,

73’s Gert, de PA9F

Via onderstaande link kunt u zichzelf toevoegen aan de APP

https://chat.whatsapp.com/BvtIrWH699UEvN32cuKj85

 

Verdere informatie komt op deze website, of in de Ronde van Gorkum

Aanmelden hier voor is niet nodig.  De vos zal zich kenbaar maken op de 2m band, 144.600 MHz.